Health Our services Book an appointment Your Your Wealth -

HelenCare's Experts

Frank Pleus

Bác sĩ, Nha sĩ, Hàm mặt

General practitioner in internal medicine and family, holistic biomedicine (plant therapy, diet, physiotherapy, microbiology, odonto-maxillofacial)…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Thomas Rau

Viện trưởng, Bác sĩ

Holistic Biological Medicine (botanical therapy, dietetics, physiotherapy, microbiological therapy), homeopathy, neurotherapy,…

Ioannis Vogiatzis

Tiến sĩ, Bác sĩ

Doctor of science, psychology, biomedicine, classical homeopathy, Dorn therapy, neurophysiology, molecular nutrition…

Renate Liu

Bác sĩ

Homeopathy, neurotherapy, dry layer testing, dark-field electron microscopy, radiant heat, 5-factor therapies…

HelenCare is a center for applying advanced biomedical fields in Vietnam, having the trust and exclusive cooperation with the Paracelsus Wellness Institute in Switzerland – the famous European Biomedical Center for treatment from root causes of disease instead of symptoms through Biopharmaceutical methods.

Why HelenCare?

Team of experts

The doctors at HelenCare are all certified specialists, thoroughly trained to understand the methods of the Paracelsus Institute from Switzerland.

Individualized treatment

Each Customer has their own individualized treatment plan in which the 5 main health pillars at HelenCare is applied to treat from root causes of their conditions

Safety and Quality

HelenCare is fully equipped with the most advanced equipment. Safety measures are regularly implemented. HelenCare strictly follows Swiss Medical Standard

Timely and Accurate

All the treatments are precisely and timely aligned with recommendations from Paracelsus Clinic, in line with the progression of your body.

Đặt hẹn với Bác sĩ

Đội ngũ Bác sĩ chuyên môn của HelenCare và các bác sĩ của Viện Y sinh học Paracelsus Thụy Sĩ luôn sẵn sàng để hỗ trợ bạn giải đáp các thắc mắc về cách duy trì lối sống Cá nhân khỏe mạnh, cũng như tư vấn liệu trình điều trị phù hợp với bệnh lý của bạn

HelenCare's Comprehensive Program

Comprehensive testing

In-depth testing and diagnostics - Individualized

Intensive detoxification

Detox and eliminate all toxins - Purify body

Upbuilding

Boosts vitality, body immune system and anti-aging

Cell regeneration

Regenerate cells and restore function of body parts

Health maintenance

Maintain peak health and prevent dangerous diseases

"Được đích thân Tiến sĩ y khoa Loannis Vogisatzis tư vấn và thăm khám quả thật rất may mắn. Sức khỏe của tôi được cải thiện rõ rệt. Bên cạnh đó, tất cả các nhân viên ở đây cũng đều tuyệt vời, mọi người luôn ân cần đón tiếp, làm việc hiệu quả và giỏi nghề. Cảm ơn tất cả các bạn."

Chị Giao
Founder G-lounge

"Ai nói gì thì tôi không rõ nhưng sau khi dùng liệu trình detox thải độc gan mật từ Thụy Sỹ của HelenCare tôi phát bóng xa hơn… và còn nhỏ được cái bụng. Golfers nên thải độc."

Anh Nathan Nguyễn
Golfer - CEO Jio Health

"Tại sao khi còn khỏe, khi cơ thể còn có khả năng tái tạo chúng ta lại không nghĩ đến việc thải độc, tái thiết miễn dịch để khỏe hơn, trẻ hơn?"

Chị Bùi Thị Thanh Nhàn
CTHDTV Đan Việt - Chủ tịch WLIN
anh Hà 2

"Sau một tuần ăn chay và thực hiện liệu trình điều trị thải độc gan, sỏi mật, Hôm nay mình nhận được kết quả không thể ngờ. Cơ thể mình đã đào thải tận mấy chục viên sỏi. Cảm ơn Helen Care đã cho mình sự yên tâm về sức khoẻ"

Anh Hà
CEO BĐS An Cư

"Một chương trình thải độc, tăng cường miễn dịch và tái tạo tế bào gan mà ai cũng cần, đặc biệt là những người uống rượu như mình thì thực sự rất cần. Bây giờ chăm sóc để 6 tháng nữa có một "lá gan mới".

Anh Nathan Nguyễn
Golfer - CEO Jio Health

"Y sinh học thực sự hiệu quả với các bệnh tự miễn như tiểu đường, lypus ban đỏ, bệnh liên quan đến tuyến giáp... và có khả năng phòng chống và điều trị ung thư tốt vô cùng."

Chị Hiếu
Former PR manager Sacombank

"Dịch vụ tuyệt vời, đi khám tổng quát mà đến cứ ngỡ như khách sạn. Trang thiết bị hiện đại. Lần đầu tiên xét nghiệm máu và được ngồi tại chỗ xem hồng cầu, bạch cầu di chuyển... Đó là sự khác biệt về giá trị mà HelenCare mang lại."

Vũ Bình Minh
Hoa Hậu Doanh Nhân

Frequently asked questions

HelenCare's Address

News and events

Hotline: 02888862826
Đặt lịch hẹn